Sommaren klamrar sig kvar. Det är få dagar med nederbörd men det blir svalare morgnar och ljuset , vi är kända för på sommarkvällarna, börjar få ge vika för mörkret. Långbyxor blir allt mer vanligt förekommande och redan ser man en och annan dunjacka susa förbi.

Då är det tur att värmen i Padelhallen får oss tillbaka till sommarvärmen med svettiga t-shirts, linnen och shorts som aldrig har samma fuktighetsgrad när det tas med in i hallen som när de tas med ut. En del av oss är lite mer slut än andra så det glöms både kläder, skor, vattenflaskor och diverse annat. Det går rykten om en loppis i höst innan snön kommer där hallen måste tömmas på överblivna grejor…

Apropå kläder…häromkvällen fick man njuta av ett par riktigt snygga shorts i en av burarna. Hög klass på shortsen och hög klass på spelet i en tuff drabbning.

Tävlingssäsongen börjar närma sig och man märker att en hel del par börjar hitta tillbaka efter sommarledigheten för att vässa sin form inför seriestart. En del frågetecken från silly season-ryktena börjar rätas ut. Och en del kommer till…

Vem ska lira med dam-padelvinnaren Gerd Jansson som saknar partner i mixed….mina vänner, det är inte säkert att denna chans att spela med den kvalitén återkommer.

På herrsidan verkar ”the Wrist” fortfarande söka efter en partner och där gäller samma sak, guldpartner! The Giant har varit och kännt sig för efter ryggproblem och där fanns det mycket kraft kvar i ynglingen….tror han hinner bli helt fräsch lagom till seriestart.

The Cat verkar lira med sina gamla kompisar, sorry alla hugade intressenter…Pernilla Avander sågs glädjande nog dansa omkring på en bana i veckan så Diamanten Ingela andas ut och tillsammans seglar de upp som utmanare till seriesegern.

I övrigt skulle jag vilja uppmana mina nära och kära och alla andra att plocka bort efter sig i hallen, visst är vi tillräckligt rädda om varandra och faciliteterna för att klara av att träffa av papperskorgarna med skräpet vi lämnar efter oss.

Tack för visat intresse.