Nu är en av alla skolelevers favoritvecka högaktuell. Vädrets makter har dessutom valt att bjuda på gnistrande snö, sköna vintertemperaturer och gassande sol.

Detta har dock inte hindrat PDL centers initiativ ”Sportlovspadel” , lockande priser på banspel för skollediga barn och ungdomar, från att bli en formidabel succé. Fyllda banbokningar, hög energi, glada miner, rödrosiga kinder och varm och mottagande miljö har präglat denna vecka. Efter denna vecka kommer man också att starta barnspel på lördagmornar där de kommer att drillas av de duktiga tränarna Filip Burström och Alexander Lundqvist.

Lite i skymundan av dessa härliga barn- och ungdomar avgjordes Scandic Mixed Open mellan de obesegrade paren Atsela och Ekströms. Ekströms startade övertygande och tog hem de två första gamen, men sen satte Atsela ner foten ordentligt och spelade hem 10 raka game med hjälp av stabilt spel, toppat med luriga placeringar och svåråtkomliga servar. Med 0-4 i andra set repade dock Ekströms lite mod och skapade lite spänning i andra set. Vid 5-4 till Atsela, efter 3 räddade matchbollar av Ekströms, knöts dock säcken ihop och Atsela stod som både värdiga och välförtjänta vinnare. Stort grattis!!

Annat som är på gång är Swedish Padel Tour som avgörs i Umeå helgen 29-31/3. Där kommer det att bjudas på högklassigt spel från Sveriges Elit samtidigt som det finns klasser för oss som inte hunnit utvecklas dit ännu…