Sommaren-

Med solen som starkt frontfigur biter sig sommaren kvar. Dess värme och lyskraft gör att vi fortsätter att ”kämpa” i solstolar, på bryggor, i vattenfarkoster och få den härliga känslan av semester utanför arbetstid även när vi börjat om att jobba. Alla sköna dagar vi lyckas få från mitten av augusti här uppe känns som en välförtjänt bonus. Hösten och vintern kommer så småningom, var så säkra

Coronan-

Ja, 2020 vände väl upp och ner på hela världen när det gällde vår dödlighet och självklara saker som att få umgås obehindrat med våra nära och kära, men framför allt med våra äldre. Den redan hårt ansträngda sjukhusvården, speciellt i storstadsområden, fick uppbringa övermänskliga krafter för att kunna hålla oss vid liv. Tyvärr verkar det inte riktigt vilja ge med sig, detta virus. Man hör hela tiden om att det blossar upp nya oroshärdar i världen. Dessutom verkar ingen med säkerhet veta hur man skyddar sig och hur det riktigt sprider sig. Vi får fortsätta att tänka till och vara försiktiga med hur vi för oss och skydda de som är i värsta riskzonen.

Trump-

Ja, utan att blanda in politiska åsikter, eller för den delen vara speciellt insatt i politiken, känns det väldigt underligt att en sådan flegmatisk kappvändare ska få sitta och styra ett av världens viktigaste länder. Man vill ju gärna få känslan att den som sitter som ledare för ett land, en union eller bara som ledare för det företag man jobbar i, ska vara en trygg, seriös person. Inte stingslig och slänga ur sig vad som helst, för att sedan låtsas som hen aldrig sagt det… Nu får man väl vara lite vaksam på att allt som rapporteras via medier inte alltid stämmer. Tidningar har otäckt mycket makt. Men personer som hamnat i toppen av näringskedjan verkar använda sina längsta huggtänder för att hålla sig kvar.

Sockersug-

Försöker dämpa mitt eget intresse för detta njutningsmedel, men….inte lätt när man kryper ner framför tv:n, lägger sig för att läsa en god bok eller bara inte har något annat som håller en sysselsatt. Visst kan man försöka gömma godiset i ett mörkt hörn längst in i affären och läsken kan säljas där man ändå pantar in flaskor och burkar. Då kanske man låter bli att bli frestad och plocka med sig en extra chokladbit ner i shoppingkassen.

Padelintresset-

Ja, vad ska man säga…nu när serierna dra igång igen ökar antalet anmälda lag ÄNNU en gång. 23 serier med 8 lag i varje serie. Det är inget snack om vilken sport i Skellefteå som är snabbast växande. Dessutom tas det ansvar i form av samarbete med gym för att stärka upp kroppen så man ska få njuta ännu mer av spelet och undvika skador

Helgens turnering var lite annorlunda och bjöd på en hel del nykomponerad par. Kul utveckling att fler hittar olika konstellationer att lira med. Får också passa på att gratulera samtliga vinnare, grymt mycket talang i de olika klassegrarna.

Tack för visat intresse