Nu har äntligen serierna dragit igång och aktiviteten uppe i hallen är stönande, ångande och virvlande.

Olika stilar när det gäller spel, löpningar, smidighet, samarbete, kläder, skor, utrustning och uttryck.

Man ser en del lag som gått all in med likadana outfits och man ser tydligt att tuppkammen växer på dessa individer när de med lätta steg kliver in på banan. Dock är det ingen garanti för vinst utan även de får emellanåt vika nere sig mot tuffare motstånd.

En liten lägesrapport efter 2-4 omgångar…

Vi börjar förstås med damerna:

I Klipp1 Open div ett har Ekströms tagit en knapp ledning efter 3 raka vinster, men Frida/Elina skuggar med ungdomlig hunger och retro 5861 med grym rutin.

I div två har Norlund/Ersson och Johansson/Manberg tagit full pott och framstår som klara favoriter till avancemang uppåt.

I tredje divisionen är det desto jämnare och serien spretar lite, men…där är det verkligt öppet. Heta tips gör gällande att Lindbärs lurar i vassen och att man inte ska räkna bort Team Madres. Leder gör dock Wikström/Lundberg efter förtroendeingivande spel.

I mixed Scandic Room motsvarar Untouchaballs mina högt ställda förväntningar med två fullpoängare efter två omgångar. Även tippade Atsela och Smashaballs har startat med resultat som speglar deras höga kapacitet, ser ut att kunna bli riktigt intressant strid om viktorian.

I Scandic breakfast går både Moröbacke Freeriders och Alle och Frida som tåget. Räknar dock med att Yes it´s possible och Husband and wife ska kunna blanda sig i toppstriden lite längre fram.

Den tredje divisionen i mixed, Scandic Morning, toppas efter två omgångar av Aborre och, Masha och Björnen. Fortsätter de i denna stil kommer att flyga fram i seriesystemet.

Återkommer framöver i herrseriens alla 10 divisioner.

I morgon går en ny Americano av stapeln med tävlingssugna spelare i olika åldrar och med olika antal timmar bakom sig. Det man säkert vet är att när krutröken lagt sig kommer man att se ett gäng glada padelspelare med svettiga kläder och röda anleten. Dessutom finns det möjlighet att äta fantastiskt god mat levererad av Råvara, fräscht, nyttigt och framför allt GOTT!

Tack för visat intresse