Hej Padelvänner

Så var den efterlängtade Padelserien i Skellefteå igång. Många täta matcher med härlig gemenskap, leenden och glada tillmälen.

Första divisionen fräste igång på söndag kväll och där bjöds det för kvällen inga stora överraskningar.

PDOL Kings, Kiss my ace och LF lyckades relativt enkelt manövrera ut sina motståndare medan Team DK bjöd PM:Padel på tufft motstånd. PM:Padel lyckades dock rida ut stormen och ta hem segern.

Helgens stora succe var lördagens tjejpadel som lockade tjejer och damer i varierande ålder. Det bjöds på tuffa dueller, fina slagväxlingar och grymma räddningar under en timmas tid på samtliga banor. Dessutom skapades nya kontakter i den snabbt växande sporten, vilket kommer att fylla banorna ännu mer, dags för utbyggnad?? 🙂

Lite i skymundan spelades en ”Close Invitational” där endast speciellt inbjudna var välkomna att underhålla på banorna. Segrarna Lundberg/Edström lyckades ta hem cupen efter stabilt spel med många räddade bollar och distinkt attackspel.

Sen har det hörts röster att Hallen har alla förutsättningar att bli ett nytt ställe att spana efter en ny partner på, och inte bara ny Padelpartner. Förslag har framkommit att är man singel och lirar, har man ett grönt band runt armen….ja, inte vet jag, men det kanske är något för Mats med flera på Hallen att tänka på.

 

Tack för visat intresse