Som utlovat kommer här en liten sammanfattning av herrserierna som hunnit en bra bit in i denna säsong. Börjar nerifrån och arbetar mig uppåt i seriesystemet.

CK Open Cervera:

Där har Iskall förgyllt sin serie med idel vunna matcher med Ocab som främsta motståndare. Se dock upp för Man ä ingenting, det är inte varje dag man ser så starka namn som Far och Son Hellgren i hallen!!!!

CK Open FixIphone:

Här har vi Johansson Johansson som har imponerat så här långt i serien. Ser egentligen inget hot mot dessa bollvirtuoser. Gustavsson Skriv & Bygg hänger med upp till nästa nivå.

CK Open Clas Ohlson:

Ojoj, här kan inget stoppa bjässarna Norrsken Metall i buren. 5 raka vinster kommer att följas av 2 till, inget kan stoppa dem. Här blir det dock spännande vem som kommer att följa Norrsken Metall upp i divisionerna. Sista matchen mellan Stålberg Jonsson och Los dos Davidos 20/10, kommer att avgöra allt. Kom tidigt för att få en bra plats i hallen!

CK Open Bistro A:

Berggren/Wikström, vet jag av egen erfarenhet, är mogna för en betydligt större utmaning. Deras spel framme vid nät får en att tänka tillbaka till tiden innan 1989 i Berlin, fruktansvärt svårpasserade med snabba fötter och välriktade racketar. Boca Seniors, snyggaste dräkterna (?), kommer att kliva uppåt de också.

CK Open Teknikmagasinet:

Teoretiska chanser för Padelpojkarna att avancera men nej, denna serie är avgjord och sista matchen 191020 kl 1300, gör Petersen Wikström och Paavola Larsson upp om seriesegern i en garanterat spännande, välspelad och finessfull batalj.

CK Open Candys:

Nygren/Hjärtberg har gjort pinan kort med tidigare motstånd och kommer så att göra hela serien ut. Trots snabba fötter och vältränade kroppar ser dock inte The Gene Pitneys klara av att hålla Paddlarna bakom sig i serien. Paddlarna kommer att fortsätta sin färd uppåt i seriesystemet.

CK Open Stadium:

Inte alls oväntat har Sjögren Tellström full pott så här långt. Träning och talang tar en långt märker man. Något som dock är oväntat är att Team Chemisten tappat poäng. Det hindrar inte på något sätt avancemanget i alla fall.

CK Open Scorett:

Kanske tuffaste och jämnaste serien efter Intersport.  Hade nog satsat mina pengar på att Belgian Blue skulle vara ett av lagen att avancera, mycket skills där. Det visar sig dock att ett ungt och snabbt lag, Smashing Pumpkins, tillsammans med ett gammalt men rutinerat team, Lindberg Auoja, tar sig vidare från den tuffa drabbningen.

CK Open The Local Store:

The Retroes ( hur hamnade de någon annanstans än i högsta serien?) gäspar sig genom serien genom kassaskåpsäkra segrar, grymt starka. Andraplatsen kommer att stå mellan tidgare nedflyttade LF och Falkman o Hugosson (där Falkman tråkigt nog blivit tvungen att ta en ofrivillig konvalesens, men ersatts av den erkänt duktige The Wrist) som lirar en kanske avgörande match mot varandra i helgen som kommer.

CK Open Intersport:

Juvelen i kronan, top of the pops, Premier league….kärt barn har många namn, men det är naturligtvis högsta divisionen vi pratar om OCH fruktansvärt jämn är den. 4 (!) urstarka lag gör upp om den åtråvärda segerbucklan. Jag vågar inte spekulera i vilket lag som tar hem serien men det jag vet är att när någon av lagen Morön PK, PM:Padel, Kiss my ace eller IFK Anderstorp kommer in i hallen, stannar liksom de andra matcherna upp och det går ett litet sus genom hallen…Håll i er, vilka står som vinnare när krutröken lagt sig??

Tack för visat intresse