Äntligen börjar det hända lite saker (förutom den sanslösa halkan som finns kvar) när man stiger utanför dörren på morgonen för att cykla till jobbet. Helt plötsligt ser man att man bor i ett villakvarter, att det står ett cykelskjul på väg till postlådan, där Norran har landat, plus att man numera SER isfläckarna dit sandkornen inte hittat. Detta ger en vällustkänsla som sprider sig hela vägen till jobbet. Man vill bara ropa till alla man möter på vägen, ”God morgon, vilken fantastisk dag vi har framför oss”. Man känner av ljusets inverkan på gymmet tidigt, tidigt. Vanligtvis går folk fullt fokuserade, eller alternativt yrvaket, till sina maskiner, löpband, crosstrainers eller bara sina yogamattor, men nu lyfts blickar, en nick, ett leende eller ett klart och tydligt hej. Jag är helt övertygad om att det beror på ljusets inverkan. Väl framme på jobbet ser samtliga kollegor ut på ett annat sätt. Alla har öppna ögon, alla har lätt att dra på smilbanden (inte bara åt mitt utseende), alla ser ut att fått ryggarna uppsträckta och lamporna i taket har en tendens att missas att tändas.

Välkommen tillbaka ljuset, vi har saknat dig!

Uppe på Padelhallen händer det som vanligt en hel del saker. Drygt hälften av serierna har spelats och det bjuds på lite överraskningar och en hel del väntade resultat.

På damsidan vill jag lyfta fram att det verkligen ha tätnat i toppen på högsta divisionen. Nykomlingarna Happy Feet trycker på ordentligt, Johansson/Mannberg har tagit grymma steg men än håller RETRO5861 de andra stången.

I tvåan tuffar Sundqvist/Lindfors på mot högsta divisionen. De får dock se upp med Lindbärs och Team Madres (där Monica är i storform).

I trean spelar Al´s med ett stort självförtroende (och kanske med lite hjälp av substanser som de kommit över på jobbet…) men med tanke på deras stora hjärtan naturligtvis inte förbjudna substanser.

I mixedserien ser det ut som The Untouchaballs tar tillbaka bucklan ur Yes it´s possibles händer i den högsta serien.

I tvåan är Moröbacke Freeriders och First Cut med stora steg på väg tillbaka till den serie där de hör hemma, bra spelat båda.

I trean är det verkligen jämnt, men tipset går till Team Hägg och Eurenius Löfmark pga en hel del rutin.

I herrserierna finns det en del resultat som sticker ut. Vargfleece, Hultman/Segerstedt, Iskall och IFK Anderstorp är alla fullpoängare så här långt. The Gene Pitney´s, Berggren/Wikström, Käll & Co och Johansson Nilsson verkar dessutom fortsätta sina spikraka avancemang uppåt. Starkt spelat!

Kom ihåg att anmäla er till turneringen 20-22 mars i Skellefteå.

Tack för visat intresse