God eftermiddag!

Och ja, en hel rörelse har det redan varit på banorna.
Några ”stammisar” förstås, men det dyker också upp lite random förstagångsspelare, företag mfl. Väldigt många blir bitna och dyker upp i olika konstellationer vid senare tillfällen.

I veckan som gått har mixed-serien dragit igång med kompisrelaterade, arbetsrelaterade och rent kärleksrelaterade par. God stämning och relativt hög kvalitet har det bjudits på. Som mätsticka kan man jämföra med Luleå (första banan byggdes redan 2014) där favorttippade Atsela hann lira en mixedturnering förra helgen och lyckades vinna lika många matcher som de tvingades se gå förlorade. Stark insats!!

Värt att notera är att i veckan gjorde två av Skellefteås påläggskalvar comeback. Efter ett långt sjukdomstillstånd för Kevin Forss Nordlund och en båtbensoperation för Philip Olofsson syntes de på banan igen. Philip har kvar någon månad med gipsad hand men som den bolltrollare han är byter han helt enkelt hand och lirar med den andra i stället, classy.

I div 1-serien ångar Kiss my Ace på och håvade in viktiga poäng i den jämna toppen.

Till helgen, på fredag kl 16.00, invigs hallen officiellt med trevligheter och mingelmat från PDL-centers samarbetspartners. Kändistätt på uppvisningspadel med ägarna bestående av bla Jonas Björkman, Måns Zelmerlöw med flera.

Tack för visat intresse