Fredagen första februari 2019.

Hatten av för personalen på PDL Center för en väldigt värdig invigning av Padelhallen.

Och ett stort tack till Olofsson Invest, Skellefteå Industrihus samt alla samarbetspartners som Norrlandsbil, 4 signGatorade och Råvara, som tillsammans förgyllde med gott att äta och dricka, samt att vila ögonen på!

Ett populärt lotteri med finfina priser som lockade till glada utrop och mycket glädje hos vinnarna.

Apropå vinnare så visade dragplåstren, tillika ägarna, att deras kvalité i burarna höll en högre kvalité än de lyckliga skelleftebor som fick matcha och bolla med dessa, ej helt obekanta, padelvirituoser.

I ena buren fick påläggskalvarna Burström/Lundqvist se sig besegrade mot Björkman/Andersson, trots underhållande spel och en hel del applåder från läktarhåll.

I den andra buren visade Söderberg/Zelmerlöw upp prov på vinklar och tryck som Petterström/Ekström snabbt bör lära sig för framtida framgångar. Petterström visade dock att hans djupt skurna forehand även kunde ställa till problem även för dessa motståndare. När krutröken lagt sig stod ändå de sydliga gästerna som stolta segrare.

Invigning hos PDL, Skellefteå. Foto: Patrick Degerman

Det som gör en riktigt varm i hjärtat är att se ägarna, med internationella framgångar få förunnat, ta sig tid att prata med stora som små, komma med tips och verkligen bjuda på sig själva. Som ett kvitto på deras kärlek till sporten är det symptomatiskt att det är just de fyra som står kvar på banan när alla andra åkt hem för kvällen….

I div 1, The Local Store, tog Dubbelfel sin första viktoria via säkert spel, LF kom undan med blotta förskräckelsen, Kiss my Ace manglade Team DK och PM:Padel var på vippen att ta med sig hela segern mot PDOL Kings men lyckades inte knyta ihop säcken.

Är sjukt imponerad att se alla dessa bilar och knappt hitta parkering när man rullar in till Hallen i söndags. Det är många som TROTSAR vädrets makter. Padeln är även starkare än lite snöoväder.

Tack för visat intresse