Hemska tider pågår just nu och det är naturligtvis läskigt att ett virus har så stor påverkan på sinnesstämning, ekonomi och naturligtvis även den rent fysiska statusen. Vi blir påminda om vår skörhet dagligen dags i alla sorts medier. Informationen flödar fritt vilket också spekulationerna gör. Läser man allt känns det som också paniken växer, eller är det bara omfattningen som blir tydligare, ja, det är inte lätt att veta. Vi idrottsintresserade vet snart inte vilket ben vi ska stå på. Ena sekunden får man höra att hela Frankrike sätts i princip hus/hem-karantän, nästa sekund ska man själv sitta och ta emot kunder men inte kunna sitta och fika mackor med sina kollegor i fikarummet. Ja, det känns konstigt men man får väl lita på att det finns folk som förstår sig bättre på detta än en själv.

Än verkar man ju själv få röra på sig och idrotta så länge man inte hunnit dra på sig några symptom. Det underlättar då man gärna vill upp på Padelhallen och hitta glädjen ett par timmar istället för att tänka på viruseländet.

Däruppe i hallen har de flesta serier avslutats och seriesegrare korats. Naturligtvis många värdiga vinnare, men det känns som om vi alla som spelar däruppe är vinnare. Alla som hittat fram till vår populära sport. Det som känns mindre trevligt är ju förstås att den sanktionerade turneringen som skulle ha spelats i helgen blev inställd/framflyttad av kända orsaker, hälsan måste gå före enligt Padelförbundets riktlinjer. Å andra sidan frilades en hel del tider som snabbt gick åt. Snart kanske man måste se upp så att det inte säljs tider i Hallen på Svarta Börsen….

Helgens tips (ifall man känner ett sug efter idrott) hamnar på först på lördag kl 10-> på Padelhallen då en mindre turnering med Skellefteås mest spelsugna damer går av stapeln. Där utlovas aggressivt spel blandat med finess och känsliga handleder. Sen går idrottståget söderut ner på Electrolux Home Arena där Sunnanå och Moröns Elitettan-lag drabbas samman i en prestigeladdad anrättning. Efter det åker var och en vi hem till sig, eller så har vi hittat några likasinnade kompisar att tillbringa lördagskvällen med. Efter sovmorgon och väl avnjuten frukost på söndag föreslår jag att ni tittar till Skellefteås första singeltävling i Padel i Hallen kl 11.00. Där kommer det att bjudas på lite annorlunda spel med ett gäng spelare som har ett helt koppel rävar bakom öronen.

Tack för visat intresse