Efter de senaste dagarnas snöande vaknar man liksom upp som efter en sen, fartig kväll i ungdomen. Det var ju verkligen på väg att bli vår, luften började fyllas av grusdamm från vinterns sandande/grusande, uterummet slutar kunna användas som ett extra kylskåp för att hålla drycker kalla och kläderna på kroppen hade anpassats efter morgons kalla start till betydligt lättare klädsel på vägen hem. Coronan som man lyckats halvglömma under Påsken (utan att på något sätt förringa säkerhetstänket) kom tillbaka som ett slag i huvudet när man började om att jobba igen. Färre besök, mindre telefonsamtal och betydligt ensligare att träffa kollegor att surra med. Men nu är man tillbaka i verkligheten. Det som känns lite försiktigt positivt är att det kablas ut i (de mer seriösa) medierna att vissa länder luckrar upp sina restriktioner kring karantäner, gränser mm.

Det som är ännu mer positivt är att padelserierna nu drar igång igen efter våruppehållet. En hel del intressanta drabbningar kommer vi att få se, delvis nya regler med bl a Golden Point (som kommer att innebära lite snabbare matcher) men framför allt mycket glädje i burarna.

I damseriens högsta klass känns RETRO 5861 i det närmaste oslagbara, vilka ska kunna utmana de stenhårt slående Karin & Karin (Gerd får nog vila någon omgång in innan hon är helt återställd)? Mitt tips är att Happy Feet och Johansson/Manberg får kampera om andraplatsen. I de andra serierna är jag lite nyfiken på vad Sundqvist/Lindfors och Miss Hits kan åstadkomma.

Herrserien bjuder på lite intressanta nyheter. Falkman/Hugosson splittras men både Erik och Tim ”tar ihop det” med varsin lirare i den splittrade nykomlingen Lindberg/Auoja. Så av två intressanta lag blir det…..ja, just det, två nya intressanta lag. I övrigt ser div 1 otäckt stark ut.

Men det är som i tvåan också, 28 matcher som kan gå åt precis vilket håll som helst. Tror vinnaren knappast har över 30 poäng…

Lite längre ner blir jag inte förvånad ifall Paavola/Larsson fortsätter sin vandring uppåt även om motståndet nu stramas åt. Har hört att det är hyfsad prestige bland de båda Intersportkämparna Dennis och Max i samma serie.

Berggren/Wikström och Boca Seniors fortsätter in gemensamma vandring från fjärde divisionen också, men säkraste kortet sitter ändå Johansson/Nilsson på i Teknikmagasinet (div 6), de tappar inte några set, believe me.

Tack för visat intresse