Vinterns succé, Citykompaniet Open, är nu slutspelad.

Fem divisioner fylldes snabbt upp med 8 spelsugna par i varje. Varje vecka har präglats av jämna, ojämna, frustrerande, lättsamma, fartfyllda, långsamma och framför allt intensiva matcher. Bollsmällar i glaset, kroppssmällar i glaset, bollar som smälls ner i backen och över glaset till nästa bur, försök till räddning men felträff på racket och samma boll över till nästa bur….härliga bolldueller med massor av räddade bollar men som avslutas med en ”enkel” volley i nätet…Scenarion jag tror de allra flesta känner igen.

Hur slutade då serierna. Jo, i Candy´s övertygade Dr Pa & Mr del med säkert spel och avfärdade konkurrenterna på ett delikat sätt.

I Intersport visade det sig att, det mycket tveksamt passande namnet, Tjockisarna, gick rent och knockade sina motståndare utan setförlust, imponerande!

I Scorett visade det sig att Dubbelfelet motsvarade favoritskapet och tog hem segern med betydande marginal.

Bistro A, som sig bör, bjöd på delikat spel, och där Railcare visade prov på stabilt spel kombinerat med mycket rörelse och fin känsla.

I div 1, The Local store, har det varit spännande och jämnt hela serien. När krutröken lagt sig (och det var ovisst in i sista omgången) stod dock Kiss my ace som stolta och värdiga vinnare. Tungan på vågen, för den totala succén, uppges vara att Filip skickade iväg Alexander på ett, hela tre veckors intensivt träningsläger, i Gambia kring jul. Tillbaka efter lägret påstår många att Alexander tillskansat sig ett lejons mod, en giraffs räckvidd, en gepards snabbhet och noshörnings styrka. Man kan bara hålla med!

Nästa vecka avgörs också Scandic Mixed Open, där två lag har seglat iväg och möts i en direkt avgörande final. Kuriosa är att damerna haft en framgångsrik idrottskarriär i innebandy och friidrott bakom sig medan herrarna gärna håller sig i bakgrunden. Prognosen gör gällande att det kan bli en del bollar som håller ett högt underhållningsvärde.

Tack för visat intresse